Vuoropuhelun aika on nyt (Kuntavaalit 2021)

Olen politiikassa tekemässä tästä maailmasta parempaa paikkaa kaikille – ei vain harvoille. Mutta millainen se parempi paikka on?

Turvataksemme paremman yhteiskunnan, ”maan tapa” eli rakenteellinen korruptio on saatava kuriin! Verolakien porsaanreikien tukkiminen, verovalvonnan lisääminen sekä lahjontaan ja julkisten hankintojen väärinkäytöksiin puuttuminen tuottavat vuosittain 15 miljardia euroa lisää yhteiskunnan kassaan – käytettäväksi ihmisten hyvinvoinnin parantamiseen.

Kuntapuolella kohtalonkysymyksiä ovat julkisten hankintojen ja kaavoituksen väärinkäytöksiin puuttuminen, kuten myös virkanimitysten ja hallinnon läpinäkyvyyden lisääminen.

Paremmassa yhteiskunnassa kaikilla on hyvä ja ihmisarvoinen elämä. Viikossa on päästävä lääkäriin ja julkisen terveydenhuollon on oltava pääosin maksuton. Kyykyttäminen tukiluukuilla on lopetettava! Huonoon asemaan päätyneistä on pidettävä kunnioittavasti huolta ja annettava heille positiivisia mahdollisuuksia nousta uudelleen jaloilleen.

Paremmassa yhteiskunnassa ilmastonmuutosta torjutaan kestävällä, johdonmukaisella ja sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla.

Haluan luoda yhteiskunnan, jossa jokainen saa olla oma itsensä ilman pelkoa. Tämä mahdollistuu syrjivien käytäntöjen tunnistamisella ja niihin konkreettisin keinoin puuttumisella. Näin voimme pyrkiä kohti yleistä, yhtäläistä ja kaikenkattavaa tasa-arvoa.

Tärkeimmät arvoni ovat totuus, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo. Näiden arvojen mukaan elämällä ei aina ole huoneen pidetyin tai helpoin ihminen. Pyrin silti elämään elämääni arvojeni mukaisesti ja katsomaan tekojeni jälkeen levollisin mielin kuvaani peilistä.

Otan kiitollisena vastaan kaiken tuen ja avun! Jos koet minut äänesi arvoiseksi ehdokkaaksi ja haluat auttaa, niin voit tehdä sen äänestämällä, kertomalla kavereillesi olemassaolostani tai vaikkapa jakamalla somessa kampanjamateriaaliani. Tai ihan mitä vaan, minkä koet hyödylliseksi. Mikäli haluat lahjoittaa rahaa kampanjaani, se onnistuu parhaiten oheisen linkin kautta.