Toinen osa: Suurmestari

Alia Dannenberg: Suurmestari kansi 100332017

Tervetuloa dekkarisarjani toisen osan, Suurmestarin, julkistamistilaisuuteen Sointulaan torstaina 23.3.2017 kello 15.00-18.00. Kirjan teema on ”maan tapa” eli rakenteellinen korruptio kunnissa.

Kirjaa voi julkistamistilaisuudessa ostaa kirjailijalta hintaan 32 €. Jos haluat varmistaa saavasi kirjan tuolloin, ennakkovarauksen voi tehdä sähköpostitse osoitteesta alia.dannenberg@lukema.eu.

Kirjaa voi myös ennakkotilata yritykseni verkkokaupasta. Tilatut kirjat toimitetaan julkistamisen jälkeen.

Lopuksi vielä kirjani takakansiteksti, joka mahdollisesti kertoo enemmän, mistä dekkarissani on kyse. Tulen perustamaan Suurmestarille omat alasivut, kunhan saan siihen aikaa. PS: Tämä oli se toinen asia, jota olin pantannut, ja nyt kun kaikki on varmaa ja selvää, on mahdollista julkistaa.

Todellisen elämän salaliitot eivät ole niin lennokkaita kuin usein kuvitellaan. Mutta niitä on olemassa, ja useimmat niistä saavat alkunsa yhdestä ja samasta syystä: ahneudesta. Oikeiden salaliittojen tarkoituksena on kerätä liittolaisille rahaa. Eikä rahaa koskaan ole tarpeeksi. Usein salaliittolaiset sijoittavat politiikkaan, jotta saisivat vaikutettua lainsäädäntöön tai julkisen sektorin toimintaan – haaliakseen itselleen vielä enemmän rahaa.

Oikeat salaliitot ovat hyvin yksinkertaisia. Pitää vain seurata rahan jälkiä.

Supolta keikkatöitä saanut Tiina Kivisaari päätyy agenttiharjoittelussaan tutkimaan Tangon kaupungin taloudellisia epäselvyyksiä. Rutiininomainen työharjoittelu muuttuu kuitenkin molemminpuoliseksi ajojahdiksi, kun Tiina rahan jälkiä seuratessaan yllättäen löytää jotain, minkä silmäätekevät toivoisivat pysyvän visusti piilossa. Ja mitä he ovat valmiit suojelemaan keinoja kaihtamatta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *