Vassin bändi!

Uunituoreen vaaliohjelmamme kansi

Uunituoreen vaaliohjelmamme kansi

Tässä on meidän bändi, jolla asenne on kohdallaan!

Mitä musiikkia tämä bändi mielestänne soittaa?
Mitkä ovat bändin jäsenten (Simppa, Sari, Alia, Li, Ajak ja Juho) instrumentit?

Kerro mielipiteesi kommenttiosiossa!

Nyt on toiseksi viimeinen hetki osallistua joukkorahoituskampanjaani! 24 mesenaattia ovat lahjoittaneet kampanjalleni jo 1230 euroa. Minimitavoitteesta puuttuu kuitenkin vielä 770 euroa, joten jos olet aikonut tukea kampanjaani rahallisesti, niin toivon sinun tekevän sen nyt joukkorahoituksen kautta.

Jo sadalla eurolla painattaa kaksituhatta postikorttia, tuhat tarraa tai yhden roll-upin. Tai matkustaa pari kertaa edestakaisin Valtimolle tai Siilinjärvelle kampanjoimaan. Valitettavasti isorikkaiden veronkiertoa vastustamalla ei saada suurituloisia yksityishenkilöitä tai rahakkaita firmoja avokätisiksi lahjoittajiksi. Siispä ainoa toivoni kampanjarahoituksen suhteen on tavallisissa ihmisissä, jotka kokevat tärkeäksi sen, että olen tulevassa eduskunnassa velvoittamassa isorikkaitakin osallistumaan ”talkoisiin” ja turvaamassa ihmisarvoista elämää aivan kaikille.

Myös muu kuin taloudellinen tuki on tervetullutta. Antaisitko mieluummin aikaasi puolestani kampanjointiin kadulla tai somessa? Tai haluaisitko ilmoittautua julkiseksi tukijakseni? Otan kaiken tuen suurella kiitollisuudella vastaan! Jos haluat joko osallistua tukiryhmääni tai tulla julkiseksi tukijakseni, älä epäröi ottaa yhteyttä vaalipäällikkööni Jussi Hermajaan.

Liity bändiin ja tule muuttamaan maailmaa kanssamme!

#eroonmaantavasta
#tasa_arvonvallankumous
#SinäPäätät

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *