Kiitos!

Voittajan on helppo hymyillä, ja eilen tuli voitettua useammallakin rintamalla. Valtakunnallisesti Vasemmistoliitto sai vaalivoiton, ja paikallisesti täällä Joensuussa se oli jopa murskavoitto, kun kannatuksemme nousi kaksinumeroisiin lukemiin (10 %) ja oli pitkästä aikaa jopa suurempi kuin valtakunnallinen kannatus (8,8 %). Oma edellisten vaalien 123 äänen saaliini yli kaksinkertaistui näissä vaaleissa 247 ääneen, ja varsinaisen valtuutetun paikkani oli suorastaan erinomainen voitto.

Olen miltei sanaton ja liikuttunut saamastani luottamuksesta. Kiitos! Kiitos kaikille teille, jotka äänestitte minua tai Vasemmistoliittoa. Kiitos teille, jotka olitte tekemässä ja tukemassa kampanjaani.

Kevät on tulossa, ja kukat puskevat kinosten keskeltä esiin. Tämä on lupaus kesästä ja sen lämmöstä. Toivon, että myös poliittisessa ilmastossa on nyt kevät koittamassa, ainakin merkit ovat hyvät. Ystävät ja toverit, tämä on mitä loistavin hetki jatkaa taistelua paremman ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta!

Jälkikirjoituksena mainittakoon, että netin syövereissä minua on luonnehdittu vasemmistopopulistiksi. Otan sen kunnianosoituksena. Tosin teen toisin kuin oikeistopopulistit yleensä, eli pidän lupaukseni.

Linkkejä:
Heilin haastattelu vaalivalvojaisissa
Ylen haastattelu vaalivalvojaisissa

1 Comment

  1. Kanervalan ääni

    Onnea! Minä olen liikkuva äänestäjä eikä puolueella ole minulle väliä; äänestin sinua yhtäältä omanlaisteni arvojen takia, ja toisaalta erittäin ajankohtaisten vaalilupausten takia. Tarvitsemme sinut vartioimaan ettei numeroilla päästä ohittamaan etiikkaa päätöksenteossa sekä pikku hiljaa purkamaan Joensuun ”maan tapoja.” Niitä sitten riittääkin kyllä hamaan tulevaisuuteen…

    Reply

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *