Lahjoitukset ja ”taulukauppa”

Tälle sivulle olen koonnut myynnissä olevan kampanjamateriaalini. Vaalirahoituksen hankkimiseksi en ole lähdössä huippupoliitikkojen viitoittamalle tielle, jossa vedellään öljyväreillä muutama pensselinveto kankaalle ja myydään näitä tauluja hyvällä katteella sopiville säätiöille ”taiteena”. Siksi ”taulukauppani” ei sisällä tauluja, vaan muuta myytävää kampanjamateriaalia.

Millaisia muita kannatustuotteita haluaisit ostaa? Ideoita saa lähettää osoitteeseen sihteeri@dannenberg.fi.

Ensin lakitekninen disclaimer: Kampanja-aikana rekisteröidyt puoluejärjestöt ja myös ehdokkaiden rekisteröimättömät tukiyhdistykset voivat toimeenpanna rahankeräyksiä ilman keräyslupaa. Kampanja-ajaksi katsotaan aika 6 kuukautta ennen ja kaksi viikkoa vaalipäivän jälkeen eli kevään 2017 kuntavaaleissa 9.10.2016 – 23.4.2017 välinen aika.Pinssilajitelma Sekä iso että pieni pinssi molemmilla teemoilla (Eläköön tasa-arvon vallankumous ja Kuningatargambiitti), siis yhteensä kaksi isoa ja kaksi pientä pinssiä. Pohjautuu Timo Ventolan minusta ottamaan valokuvaan. Saa ostaa minulta tai kampanjani vetäjiltä tai tilata kampanjasihteeriltä: sihteeri@dannenberg.fi.

Hinnat: 10 €/paketti. Postitse toimitettaessa hintaan lisätään posti- ja toimituskulut. (saatavana).

 

 


Alia Dannenberg: Suurmestari kansi 100332017

Todellisen elämän salaliitot eivät ole niin lennokkaita kuin usein kuvitellaan. Mutta niitä on olemassa, ja useimmat niistä saavat alkunsa yhdestä ja samasta syystä: ahneudesta. Oikeiden salaliittojen tarkoituksena on kerätä liittolaisille rahaa. Eikä rahaa koskaan ole tarpeeksi. Usein salaliittolaiset sijoittavat politiikkaan, jotta saisivat vaikutettua lainsäädäntöön tai julkisen sektorin toimintaan – haaliakseen itselleen vielä enemmän rahaa.

Oikeat salaliitot ovat hyvin yksinkertaisia. Pitää vain seurata rahan jälkiä.

Supolta keikkatöitä saanut Tiina Kivisaari päätyy agenttiharjoittelussaan tutkimaan Tangon kaupungin taloudellisia epäselvyyksiä. Rutiininomainen työharjoittelu muuttuu kuitenkin molemminpuoliseksi ajojahdiksi, kun Tiina rahan jälkiä seuratessaan yllättäen löytää jotain, minkä silmäätekevät toivoisivat pysyvän visusti piilossa. Ja mitä he ovat valmiit suojelemaan keinoja kaihtamatta.

Dekkarisarjani toinen osa Suurmestari käsittelee ”maan tapaa” eli rakenteellista korruptiota kunnissa. Kirjan on tarkoitus olla viihdyttävä, mutta eloisien ja todenmukaisten koplaustapaustensa puolesta se luultavasti kelpaisi hallinnon ja talouden tarkastamisen oppikirjaksi, vaikkakin on (toivottavasti) kirjoitettu mielenkiintoisemmin ja vähemmän puisevasti.

Kirjan lisäksi pakettiin kuuluu omistuskirjoitus, mikäli sellaista toivotaan, kaksi Kuningatargambiitti -kirjanmerkkiä ja pinssilajitelma, eli sekä iso että pieni pinssi molemmilla teemoilla (Eläköön tasa-arvon vallankumous ja Kuningatargambiitti), kirjan lisäksi siis yhteensä kaksi isoa ja kaksi pientä pinssiä. Saa ostaa minulta tai tilata kampanjasihteeriltä: sihteeri@dannenberg.fi. Hinta 40 €/kpl. Postitse toimitettaessa hintaan lisätään posti- ja toimituskulut. (saatavana, toimitukset aloitetaan julkistamisen eli 23.3. jälkeen)Tuntuuko sinusta koskaan, ettei kaikki ole sitä, miltä näyttää? Saati sitä, mitä muut väittävät sen olevan? Sisäinen pakko vaatii sinua puuttumaan asiaan, vaikka aavistatkin, ettei mikään enää ikinä sen jälkeen ole ennallaan…

Esikoisteokseni Kuningatargambiitti aloittaa dekkarisarjan, joka tarkastelee yhteiskunnallisia ongelmia uudenlaisesta näkökulmasta. Romaanissa punoutuvat yhteen kansainvälisen talousrikollisuuden kiemurat ja sukupuolten tasa-arvon ongelmat, jotka ovat lukemattomille ihmisille arkipäivää vielä 2010-luvullakin. Oman mustavalkoisen lisävärinsä tarinaan tuo shakki, jonka maailmaa kolminkertainen naisten SM-mitalisti kuvaa elävästi vuosikymmenten kokemuksella.

Kirjan lisäksi pakettiin kuuluu omistuskirjoitus, mikäli sellaista toivotaan, kaksi Kuningatargambiitti -kirjanmerkkiä ja pinssilajitelma, eli sekä iso että pieni pinssi molemmilla teemoilla (Eläköön tasa-arvon vallankumous ja Kuningatargambiitti), kirjan lisäksi siis yhteensä kaksi isoa ja kaksi pientä pinssiä. Saa ostaa minulta tai tilata kampanjasihteeriltä: sihteeri@dannenberg.fi. Hinta 40 €/kpl. Postitse toimitettaessa hintaan lisätään posti- ja toimituskulut. (saatavana).


Alian väitöskirja
Väitöskirjassani On the fundamentals of coherence theory / Koherenssiteorian perusteista selitetään yksityiskohtaisesti, mutta kansantajuisesti ja selkeällä suomen kielellä (yleensä teoreettisen fysiikan väitöskirjat ovat vain englanniksi) kvanttifysiikan filosofian perusteet, mitä kvanttifysikaalisessa mittauksessa oikeasti tapahtuu sekä mitä maailmankaikkeuden ulkopuolella oleva Älykäs Chinchilla voi maailmankaikkeudesta tietää. Lisäksi väitöskirjastani selviää termodynamiikan toisen pääsäännön oikea asema tieteessä, josta keskusteltiin kiivaasti muun muassa Helsingin Sanomien mielipidepalstalla lokakuussa 2014. Toki sekaan mahtuu myös kaava-akrobatiaa, mutta annettakoon se minulle anteeksi, sillä se on pakollinen osa teoreettisen fyysikon koulutusta, vaikka jokainen kaava todennäköisesti vähentääkin lukijakuntaa puolella.

Väitöskirjani on vapaasti ladattavissa myös netistä Ethesis-palvelusta, mutta paperiversioon saa halutessaan omistuskirjoituksen, minkä lisäksi se on helpompi paketoida anoppia varten kauniiseen lahjapaperiin.

Väitöskirjan lisäksi pakettiin kuuluu pinssilajitelma, eli sekä iso että pieni pinssi molemmilla teemoilla (Eläköön tasa-arvon vallankumous ja Kuningatargambiitti), kirjan lisäksi siis yhteensä kaksi isoa ja kaksi pientä pinssiä. Saa ostaa minulta tai tilata kampanjasihteeriltä: sihteeri@dannenberg.fi. Hinta 20 €/kpl. Postitse toimitettaessa hintaan lisätään posti- ja toimituskulut. (saatavana).


Vive la révolution
Tästä voit ladata tietokoneellesi Vive la révolution! -taustakuvan. Kuvaa saa käyttää ilmaiseksi, mutta halutessasi voit maksaa siitä artistille vapaavalintaisen summan.