Eroon ”maan tavasta”

Olen 9.4.2017 järjestettävissä kuntavaaleissa Vasemmistoliiton ehdokkaana Joensuussa. Tältä sivulta löydät kaiken enemmän tai vähemmän vaaleihin liittyvän materiaalin.

Kuntavaalien 2017 tärkein teemani on ”Eroon maan tavasta”. Kansalaispalautteen perusteella se on sitä, mitä minulta odotetaan ja toivotaan. Valitettavasti tarkastuslautakunnan jäsenen vaitiolovelvollisuudesta johtuen en voi kertoa julkisuuteen tutkimiani tapauksia muuten kuin aiemmin julkistettujen tietojen osalta, mutta sanottakoon tässä pari asiaa:

  • Olen vähintään kymmenen miljoonan euron nainen tässä kaupungissa. Ainakin sen verran olen tutkinut epäilyttäviä tapauksia tarkastajanurani aikana (täsmennettäköön, että epäselvyyksien mittayksikkö on miljoonaa euroa/vuosi, ja tilanne on voinut olla päällä useamman vuoden). Toki saa kysyä, miksi sen vertaa ei ole julkistettuja tapauksia. Seuraavan kerran ilmoitan, kunhan 100 miljoonaa tulee täyteen. Siihen voi mennä aikaa tai sitten ei.
  • Olen saanut paljon vihjeitä valveutuneilta kansalaisilta. Siitä teille iso kiitos! Valitettavasti en vaitiolovelvollisuuteni vuoksi voi kertoa, mitä millekin yksittäiselle tapaukselle on tapahtunut. Toki niiden osalta, jotka on nostettu julkisuuteen arviointikertomuksissa tai muuten, vinkin antaja voi päätellä, että tapaus on edennyt.

Minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen aliadannenberg@hotmail.fi.

Kampanjasihteerini vastaa kampanjan käytännön asioista, kuten myös kalenteristani. Kampanjasihteerin sähköpostiosoite on sihteeri@dannenberg.fi.

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit lahjoittaa kampanjalleni aikaasi tai osaamistasi, ota yhteyttä sihteeri@dannenberg.fi ja liity tukiryhmäni sähköpostilistalle. Sitä kautta voimme yhdessä miettiä, miten haluat olla mukana matkallani kohti Joensuun kaupunginvaltuustoa.

Tervetuloa kanssani muuttamaan maailmaa!

Teemaa käsittelevät videoni:

Alia vaalikoneissa:

Alasivut: