”Taulukauppa” eli kampanjamateriaali

Tälle sivulle olen koonnut myynnissä olevan kampanjamateriaalini. Vaalirahoituksen hankkimiseksi en ole lähdössä huippupoliitikkojen viitoittamalle tielle, jossa vedellään öljyväreillä muutama pensselinveto kankaalle ja myydään näitä tauluja hyvällä katteella sopiville säätiöille ”taiteena”. Siksi ”taulukauppani” ei sisällä tauluja, vaan muuta myytävää kampanjamateriaalia.

Vaalit on vaalittu, joten kampanjatuotemyyntiä ei enää ole. Sivu on olemassa lähinnä historiallisena kuriositeettina.

Millaisia muita kannatustuotteita haluaisit ostaa? Ideoita saa lähettää osoitteeseen sihteeri@dannenberg.fi.


Postikortti
Taulukauppani ensimmäinen tuote, eli Eläköön tasa-arvon vallankumous -postikortti. Pohjautuu Timo Ventolan minusta ottamaan valokuvaan. Saa ostaa minulta tai kampanjani vetäjiltä tai tilata kampanjasihteeriltä: sihteeri@dannenberg.fi.

Hinnat: 1 €/kpl, 4 €/5 kpl, 6 €/10 kpl. Postitse toimitettaessa hintaan lisätään posti- ja toimituskulut. (loppu).

 

 

 

 


Alian väitöskirja
Väitöskirjassani On the fundamentals of coherence theory / Koherenssiteorian perusteista selitetään yksityiskohtaisesti, mutta kansantajuisesti ja selkeällä suomen kielellä (yleensä teoreettisen fysiikan väitöskirjat ovat vain englanniksi) kvanttifysiikan filosofian perusteet, mitä kvanttifysikaalisessa mittauksessa oikeasti tapahtuu sekä mitä maailmankaikkeuden ulkopuolella oleva Älykäs Chinchilla voi maailmankaikkeudesta tietää. Lisäksi väitöskirjastani selviää termodynamiikan toisen pääsäännön oikea asema tieteessä, josta keskusteltiin kiivaasti muun muassa Helsingin Sanomien mielipidepalstalla lokakuussa 2014. Toki sekaan mahtuu myös kaava-akrobatiaa, mutta annettakoon se minulle anteeksi, sillä se on pakollinen osa teoreettisen fyysikon koulutusta, vaikka jokainen kaava todennäköisesti vähentääkin lukijakuntaa puolella.

Väitöskirjani on vapaasti ladattavissa myös netistä Ethesis-palvelusta, mutta paperiversioon saa halutessaan omistuskirjoituksen, minkä lisäksi se on helpompi paketoida anoppia varten kauniiseen lahjapaperiin. Saa ostaa minulta tai tilata kampanjasihteeriltä: sihteeri@dannenberg.fi. Hinta 10 €/kpl. Postitse toimitettaessa hintaan lisätään posti- ja toimituskulut. (saatavana).


Vive la révolution
Tästä voit ladata tietokoneellesi Vive la révolution! -taustakuvan. Kuvaa saa käyttää ilmaiseksi, mutta halutessasi voit maksaa siitä artistille vapaavalintaisen summan.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *