Eduskuntavaalit 2015

eli eläköön tasa-arvon vallankumous!

 

Olen 19.4.2015 järjestettävissä eduskuntavaaleissa Vasemmistoliiton ehdokkaana Savo-Karjalan vaalipiirissä. Tälle sivulle kokoan kaiken enemmän tai vähemmän vaaleihin liittyvän materiaalin.

Minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen aliadannenberg@hotmail.fi.

Kampanjasihteerini vastaa kampanjan käytännön asioista, kuten myös kalenteristani. Kampanjasihteerin sähköpostiosoite on sihteeri@dannenberg.fi.

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit lahjoittaa kampanjalleni aikaasi tai osaamistasi, ota yhteyttä sihteeri@dannenberg.fi ja liity tukiryhmäni sähköpostilistalle. Sitä kautta voimme yhdessä miettiä, miten haluat olla mukana matkallani kohti Arkadianmäkeä.

Tervetuloa kanssani muuttamaan maailmaa!

 


Vaaliohjelma ja minulle tärkeitä asioita

Kuinka 10 hyvää ja 11 kaunista oikeasti rahoitetaan!

Olennaiset asiat kuvina (Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja edesmenneen pilapiirtäjän mukaan enemmän kuin tuhat poliitikkoa…)

Jotain muuta enemmän tai vähemmän oleellista

”Taulukauppa” eli kampanjamateriaali

Alian kalenteri ja vaalitapahtumat

Alian tukiryhmä

2 Comments

 1. Martti Juntunen

  Matti Putkonen Joensuussa video googlaa…..sähkö ja alla Antti Rinteen juttu.

  oLI POISTETTU TOISESTA….

  SOININ KIERTUE JARI TURPEINEN…HAKU…

  Antti Rinteen säästökuuri käy tuulivoiman kimppuun
  Kuva: Jussi Leinonen LAPIN KANSA……..
  Lähetä palautetta toimittajalle.
  Hilkka Värn kiirehti ensimmäisten joukossa tervehtimään valtiovarainministeri Antti Rinnettä Rovaniemen Teboililla sunnuntaina.

  SDP:n puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinne on valmis leikkaamaan rajusti tuulivoiman syöttötariffeja. Syöttötariffeilla tarkoitetaan uusiutuvalla energialla tuotetulle sähkölle maksettavaa tuotantotukea.
  Rinteen mukaan tuulivoiman saama tuki vääristää tällä hetkellä energiamarkkinoita.
  – Se tulee aivan liian kalliiksi, kun yhtä osa-aluetta tuetaan aivan liian korkeilla summilla.
  Rinteen mukaan valtio voi säästää lähivuosina jopa satoja miljoonia euroa, jos uusien tuulivoimaloiden syöttötariffeja pienennetään.
  – Emme me sitä koko tukea ole leikkaamassa pois, mutta sieltä on mahdollista leikata jonkin verran, Rinne sanoo.
  Ehdotus sisältyy SDP:n perjantaina julkistamiin säästölinjauksiin. Puoleen mukaan valtion täytyy leikata menojaan seuraavalla vaalikaudella kaikkiaan 2,2, miljardia euroa. Yritystuista SDP säästäisi 400 miljoonaa euroa.
  SDP:n mukaan valtiontalouden sopeutustarve tulevalla vaalikaudella on kaikkiaan neljä miljardia euroa.
  – Vientivetoinen talouskasvu pitää saada vauhtiin, Rinne toteaa.
  Rinne kiertää viikonlopun ajan Lapissa. Sunnuntaina aamupäivällä puoluejohtaja tapasi demariväkeä Rovaniemellä Teboilin kahviossa.

  Reply
  1. Alia (Post author)

   Oletettavasti tuulivoiman syöttötariffien leikkaaminen johtaisi yhä enenevässä määrin kivihiilen käytön lisääntymiseen. Tämä uhkakuva ei ole haihattelua vaan täysin todellinen, koska EU vesitti päästökaupan laskemalla liikkeelle liian paljon päästöoikeuksia. Siksi kivihiilen polttaminen päästöoikeuksia ostaen on liian halpaa (ja ympäristön kannalta tuhoisaa). Aito esimerkki löytyy läheltä: Saksa päätti luopua ydinvoimasta, ja nyt siellä on meneillään todellinen uusien kivihiilivoimaloiden rakennusbuumi.

   Demarien leikkauslistalla järkevimmästä päästä on yritystukien vähentäminen, mutta leikkaus on vain kosmeettinen (noin 6 %). Suomessa on paljon turhia ja väärin kohdennettuja yritystukia. Yritystukien painopistettä tulisi siirtää aloittelevia yrittäjiä ja pienyrittäjyyttä aidosti tukevaan suuntaan.

   Mielestäni on hyvä, että Vasemmistoliitolla ei ole leikkauslistaa vaan edetään elvyttävällä politiikalla. No, oikeastaan Vasemmistoliiton ainoa ”leikkauslista” taitaa olla minulla (linkki), mutta leikkauskohteet ovat vähemmän perinteiset.

   Reply

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *